Haapavedellä toimivan yrittäjän kannattaa ehdottomasti jatkaa teemaan tutustumista myös tämän sivuston ulkopuolisia lähteitä hyödyntäen! Jotta tämä olisi lukijoillemme mahdollisimman helppoa, olemme koonneet tähän artikkeliin muutaman hyvän lähteen mielenkiintoista tutkimusmatkaa varten.

Lisaa kauppaa -portaali

Lisaa kauppaa -portaalin tavoitteena on edistää alueen kasvutavoitteiden saavuttamista yksityisen liike-elämän saralla. Portaali korostaa mahdollisuutta hyötyä alueen suurhankkeista.

Portaalin toiminta keskittyy Kainuuseen, Pohjois-Pohjanmaalle ja Oulun kauppakamarin alueelle. Näille alueille rakennetaan suurhankkeita, joiden hyödyn portaali pyrkii maksimoimaan.

Fennovoima.fi & Titan2.ru

Pyhäjoen laaja ydinvoimalatyömaa tarjoaa oivallisia mahdollisuuksia alihankinnasta kiinnostuneille yrittäjille! Projekti etenee koko ajan ja alihankinnasta kiinnostuneiden alueen yrittäjien kannattaakin rekisteröityä alihankkijoiksi.

Jos haluat tarjota palveluitasi alihankkijana projektin päätoimijoille, rekisteröidy alihankkijaksi ainakin Fennovoimalle sekä projektin pääurakoitsijalle Tintan2:lle. Tällä hetkellä kysyntää alihankkijoista on hyvin erilaisilla toimialoilla. Mahdollisuuksia tarjoaa niin itse työmaa kuin myös sen laajempi toimintaympäristö.

Esimerkiksi kuljetusalan, asumisen, autonvuokrauksen, vapaa-ajan, ruokahuollon ja terveydenhuollon palveluille on tarvetta. Myös koneiden, laitteiden sekä erilaisten työkalujen vuokraustoiminnalle on kysyntää.

Partnerbook.fi

Partnerbook.fi etsii innovaatioita! Jos sinulla on metsäteollisuuteen, paperi-, massa- tai kartonkiteollisuuteen, kaivannais- tai kaivosteollisuuteen liittyvä yritys ja hyvä innovaatio, kannattaa välittää se Partnerbook.fi:lle. Hyvät innovaatiot auttavat tukemaan alueen elinkeinotoimintaa ja nostamaan sen menestykseen!

Maaseutu.fi

Maaseutu.fi on erikoistunut rahoittamaan suomalaista maaseutua ja hankkeita, jotka pyrkivät lisäämään sen elinvoimaa. Esimerkiksi hyvät pk-yritykset ja maatilat, jotka panostavat tulevaisuuteen, voivat hakea hankkeilleen rahoitusta maaseutu.fi:n kautta.

Yhdistalaina.com & yrityslainat.com

Kun yritys tarvitsee erilaisia rahoitusratkaisuja, ovat yhdistalaina.com ja yrityslainat.com hyviä vaihtoehtoja. Niitä on helppo käyttää netin kautta myös Haapavedellä ja ne auttavat säästämään yrittäjän rahaa ja aikaa. Jos yrittäjälle on jo ehtinyt kertyä useita erillisiä lainoja tai kulutusluottoja, kannattaa hänen valita yhdistalaina.com-sivusto.

Sivuston avulla erilliset lainat tai kulutusluotot on mahdollista yhdistää yhdeksi yhdistelylainaksi ja säästää jatkossa rahaa ja aikaa yhden ainoan lainan myötä. Kun yrittäjän taloudesta tulee entistä helpommin hallittava kokonaisuus, laskee myös tämän stressitaso.

Yrittäjien sanotaan usein työskentelevän 24/7 ja vaikkei tämä ihan pitäisikään paikkansa, ovat pitkät työpäivät monelle yrittäjälle tuttu juttu. Kiireinen yrittäjä osaakin varmasti arvostaa yhdistelylainan avulla säästämäänsä aikaa ja rahaa!

Ellei yrityksellä vielä ole lainaa, kannattaa valita yrityslainat.com-sivusto. Tämä helppokäyttöinen sivusto kilpailuttaa yrityslainat yrittäjän puolesta. Yrittäjä voi itse keskittyä rauhassa ydintehtäväänsä, kun yrityslainat.com hoitaa yrityslainan kilpailuttamisen hänen puolestaan.

Näin hänellä on entistä paremmat mahdollisuudet tahkota hyvää tulosta. Yrityslainan kilpailuttamista ei kannata koskaan jättää väliin, vaikka urakka saattaakin kuulostaa aluksi ylitsepääsemättömän vaikealta.

Itse asiassa yrityslainan kilpailuttaminen ei ole lainkaan vaikeaa, kun sen jättää yrityslainat.com-sivuston tehtäväksi. Yrittäjältä kilpailuttamiseen ei kulu montaa minuuttia, mutta yrityslainan kilpailuttamalla hän voi säästää jopa tuhansia euroja.